Om företaget

Liten presentation

Om företaget

Hugos Maskin AB har sedan starten år 1964 (som Hugos Träprodukter) (55 år 2019) utvecklats från en enmans snickeriverkstad, senare med sågverk och hyvleri, till att bli en av norra Sveriges största leverantörer av nya och begagnade maskiner, verktyg och tillbehör för trä och plastindustrin.

Hos oss finner ni norra Sveriges största lager av nya och begagnade maskiner och verktyg för all sorts träbearbetning, däribland snickerimaskiner och hyvlerimaskiner samt verktyg för dessa från bra och välrenommerade tillverkare.

Genom åren har vi skaffat oss en mycket stor och bred erfarenhet av all sorts träbearbetning. Eftersom vi själva använt de flesta typer av maskiner i produktion så har vi lärt oss vad som krävs av maskinerna.

Vi har egen mekanisk verkstad för renovering, ombyggnad och service av maskiner. Eftersom vi skruvat i en stor mängd maskiner så har vi sett både bra och dåliga konstruktioner, så vi vet hur maskinerna bör se ut.

Våra produkter omfattar allt ifrån avancerade hobbymaskiner till hela snickerifabriker, sågverk och hyvlerier samt verktyg och tillbehör till dessa.

Vi har levererat maskiner till ett femtontal länder, som längst bort till Indonesien och Thailand, exportandelen av vår försäljning brukar vara ca 50 %.
Våra stora lokaler är proppfulla med intressanta maskiner. Ni hittar oss vid natursköna Kukkolaforsen 14 km norr om Haparanda i Norrbotten.