Leverantörer

En del av våra leverantörer av nya maskiner

Leverantörer

Vi har nu arbetat med träbearbetning och alla sorts maskiner för detta i över 55 år, Vi har renoverat och servat tusentals maskiner de sista 35 åren av väldigt många fabrikat, och vi har sett både bra och dåliga maskinkonstruktioner, så jag vågar påstå att vi har mycket hög kunskap på att känna igen bra maskiner.

Vi har inlett ett samarbete med ett flertal tillverkare som vi genom åren sett att de gör bra maskiner och har en snabb teknisk utveckling med ett flertal smarta konstruktioner.
De har avancerade utvecklingsavdelningar där ett flertal konstruktörer använder moderna CAD-CAM system för konstruktion av nya maskintyper och vidareutveckling av gamla.

Altendorf Vi är mycket glada att få representera Tyska Altendorf group i norra Sverige, Altendorf är en världsledande tillverkare av Juster och formatsågar passande för trä, plast och icke järn metaller, dom tillverkar sågar i flera serier och storlekar med högsta precision och kvalitet, dom har ett nytt modellprogram passande för alla behov med enorm mängd av möjlig utrustning.
Med över 200 000 sågar sålda genom åren så finns ingen annan tillverkare med samma erfarenhet.
I Altendorf Gruop ingår även Hebrock som tillverkar kantlistningsmaskiner av högsta kvalitet i flera olika serier för alla behov.

 

C.M.A. 2000 S.R.L. En tillverkare av olika typer av träbearbetningsmaskiner, främst rikt och planhyvlar, jalusifräsmaskiner, bandslipar m.m.

Cursal srl som tillverkar ett av Europas bredaste program av kapsågar och automationsutrustningar, från vanliga snabbkapar till supersnabba avancerade kapsåglinjer med automatisk kringutrustning.
Sågarna kan fås med manuell, påskjutande, rulldriven eller banddriven matning och utan eller med avancerad optimering, scanner, printer mm.
Kringutrustning som Vacuumplockare, paketläggare, robotar, transportörer, borrenheter, avpuffare och inmatare mm.

F.I.MA.L srl är en relativt ung tillverkare av snickerimaskiner och specialskivsågar grundat år 2013 men med stor erfarenhet genom övertagandet av den anrika tillverkaren Paoloni macchine grundat 1955
de tillverkar ett brett sortiment av proffsmaskiner med högsta kvalitet, och har ständig utveckling av nya spännande konstruktioner.

Futura woodmac srl  Tillverkare av ett brett program av riktlisthyvlar av olika storlekar med 4 till 8 spindlar samt cnc-styrda fräs och borrmaskiner, mest för beslag till dörr och fönster produktion.

Putsch Meniconi spaTillverkare av vertikala och horisontella skivsågar samt vertikala cnc-fräsar av högsta kvalitet, även för bearbetning av plast, komposit mm. Till och med vertikala sågar för glas

Viscat-Fulgor Italiensk tillverkare av skarvsvets och slip & skränkmaskiner för bandsågblad, högfrekvensgeneratorer och lödmaskiner för verktyg.

Quickwood S.R.L. Multinationell tillverkare av puts, poler och borstmaskiner av många sorter, och för många material,
Bla. Trä, lack, metall, plast och sten

Ekamant AB Svensk kvalitetstillverkare av slipmateriel, främst slipband till olika bandputsar för både trä och metall