Leverantörer

Vi har nu arbetat med träbearbetning och alla sorts maskiner för detta i över 50 år, vi har renoverat och servat tusentals maskiner de sista 30 åren av nästan alla fabrikat, och vi har sett både bra och dåliga maskinkonstruktioner, så jag vågar påstå att vi har mycket hög kunskap att känna igen bra maskiner.
Vi har inlett ett samarbete med ett flertal tillverkare som vi genom åren, sett att de gör bra maskiner och har en snabb teknisk utveckling med ett flertal smarta konstruktioner.
De har avancerade utvecklingsavdelningar där ett flertal konstruktörer använder moderna CAD-CAM system för konstruktion av nya maskintyper och vidareutveckling av gamla.
  

Cursal srl som tillverkar ett av Europas bredaste program av kapsågar och automationsutrustningar, från vanliga snabbkapar till supersnabba avancerade kapsåglinjer med automatisk kringutrustning.

Sågarna kan fås med manuell, påskjutande, rulldriven eller banddriven matning och utan eller med avancerad optimering, scanner, printer mm.
Kringutrustning som Vacuumplockare, paketläggare, robotar, transportörer, avpuffare och inmatare mm. Kan även fås till andra maskiner än deras kapsågar.

F.I.MA.L srl är en relativt ung tillverkare av snickerimaskiner och specialskivsågar grundat år 2013 men med stor erfarenhet genom övertagandet av den anrika tillverkaren Paoloni macchine grundat 1955
de tillverkar ett brett sortiment av proffsmaskiner med högsta kvalitet, och har ständig utveckling av nya spännande konstruktioner.

 

Viscat-Fulgor Italiensk tillverkare av skarvsvets och slip & skränkmaskiner för bandsågblad, högfrekvensgeneratorer och lödmaskiner för verktyg.

 

 

 

Cursal logo