Hugos Maskin AB

Hugos Maskin AB har sedan starten år 1964 (50 år 2014) utvecklats från en enmans snickeriverkstad, senare med sågverk och hyvleri, till att bli en av norra Sveriges största leverantörer av nya och begagnade maskiner, verktyg och tillbehör för träindustrin.
Hos oss finner ni norra Sveriges största lager av maskiner och verktyg för all sorts träbearbetning, däribland snickerimaskiner och hyvlerimaskiner från Cursal,Griggio group, Moretens, Jonsered, Stenner, Waco, Weinig och andra bra och välrenommerade tillverkare.

Genom åren har vi skaffat oss en mycket stor och bred erfarenhet av all sorts träbearbetning. Eftersom vi själva använt de flesta typer av maskiner i produktion så har vi lärt oss vad som krävs av maskinerna.

Vi har egen mekanisk verkstad för renovering, ombyggnad och service av maskiner. Eftersom vi skruvat i en stor mängd maskiner så har vi sett både bra och dåliga konstruktioner, så vi vet hur maskinerna bör se ut.
Våra produkter omfattar allt ifrån avancerade hobbymaskiner till hela snickerifabriker, sågverk och hyvlerier samt verktyg och tillbehör till dessa.

 

Vi har levererat maskiner till ett femtontal länder, som längst bort till Indonesien och Thailand, exportandelen av vår försäljning brukar vara ca 50 %.
Våra stora lokaler är proppfulla med intressanta maskiner. Ni hittar oss vid natursköna Kukkolaforsen 14 km norr om Haparanda i Norrbotten.
Följ oss även på Facebook där vi publicerar nyheter om företaget. https://www.facebook.com/hugosmaskin/

 

 

 

Hugos Maskin AB
Verkstad & Monteringshall
Förråd
Utställning
Utställning 2